Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Pravna lica

Unapredite Vaše poslovanje savremenim paketom usluga dostupnim 24 sata dnevno 365 dana u godini.

Ukoliko ste previše zauzeti, često ste na putu ili jednostavno ne stižete da odete do filijale, Internet bankarstvo Eurobank Direktne je pravo rešenje za Vas. Naša ponuda trenutno obuhvata: Mobilno Biznis Bankarstvo, Asseco ( Pexim) Office Banking i Hal Ebank Personal. U daljem tekstu možete videti osnovne podatke o ponuđenim m-b@nking Biznis i e banking rešenjima, a na Vama je da izaberete aplikaciju koja najviše odgovara Vašim poslovnim potrebama.

m-B@nking Biznis – aplikacija koja Vam omogućava da plaćate Mobilnim telefonom u pokretu, brzo, lako i bezbedno, sa bilo kog mesta, bez obzira na radno vreme ekspoziture, uz potpunu kontrolu nad sopstvenim finansijama.Aplikacija je dostupna sa korisnike mobilnih telefona sa Android, IOS I Windows Mobile operativnim sistemima.

Asseco (Pexim) OfficeBank– Multibank offline aplikacija (jedna kartica za više banaka) namenjena je korisnicima koji već koriste Office Bank ili FX Client aplikaciju za rad sa računima neke druge banke (poseduju smart karticu), a takođe i novim korisnicima (klijentima koji ne poseduju smart karticu i aplikaciju). Mesečno održavanje Asseco usluge je bez naknade I troškova u toku promotivnog perioda*. Besplatna je i izrada do dve smart kartice ukoliko ste novi korisnik Asseco (Pexim) Office Bank aplikacije.Prepoznatljiv dizajn, lako korišcenje, različite mogućnosti pretrage, pregleda, izveštaja, automatsko instaliranje novih verzija programa, lokalno administriranje korisničkih profila, kao i besplatna obnova sertifikata bez odlaska u Banku samo su neke od pogodnosti Asseco Office Bank rešenja.

Za više informacija posetite www.24x7.rs

Hal Ebank Personal – Multibank offline aplikacija (jedna kartica za više banaka) namenjena je klijentima koji već koriste Halcom aplikaciju za rad sa računima neke druge banke (poseduju smart karticu), a takođe i novim korisnicima (klijentima koji ne poseduju smart karticu i aplikaciju). Pored plaćanja u domaćem platnom prometu, dostupno Vam je I plaćanje ka inostranstvu, devizni platni promet. Korisnici paketa Prima SBB, Prima Basic, Prima Plus mesečno korišćenje Halcom usluga plaćaju po ceni 50% nižoj od trenutnog cenovnika Banke u promotivnom periodu**. Korisnici Prima Exlusive paketa Halcom plaćaju po ceni 50% nižoj od standardne cene, dokle god aktivno koriste račun iz ovog paketa.

Ukoliko se odlučite za kvalifikovani digitalni sertifikat, pored obavljanja poslova koji se odnose na elektronsko bankarstvo, imaćete mogućnost da elektronski komunicirate sa Poreskom upravom, NBS-om, eUpravom, kao i da izvršavate obaveze koje se odnose na zdravstveno i socijalno osiguranje.

Ovo rešenje je pogodno za poslovanje kako malih preduzeća tako i velikih poslovnih sistema. Namenjeno je korisnicima koji e-b@nking aplikaciju koriste samostalno ili zajedno sa nekim drugim projektnim rešenjem.

Za više informacija posetite www.halcom.rs

U promotivnom periodu Banka neće naplaćivati Jednokratnu naknadu za priključenje u sisteme Asseco ili Halcom, kao i izradu smart kartica ukoliko ste novi korisnik Asseco Office Bank aplikacije. Ostale naknade za e-b@nking usluge možete videti u zvaničnom Cenovniku naknada za usluge banke.

Sva tri rešenja ((M-b@nking Biznis, Asseco(Pexim) Office Bank,Hal Ebank Personal) podrazumevaju i mogućnost dostave izvoda putem e-maila, a na Vama je da izaberete aplikaciju koja vam najviše odgovara i koja se najbolje uklapa u potrebe i poslovne planove Vaše kompanije.

Za više detalja možete se obratiti korisničkoj podršci na broj Kontakt centra 0800 1111 44 opcija 4 ili posetiti neku od naših ekspozitura.”

*Promotivni period za Asseco usluge traje do 31.12.2021. godine.

**Promotivni period za Halcom usluge traje do 31.12.2021. godine.

Top