Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Naše vizije i vrednosti

“Naš cilj je da budemo banka preferencijalnog izbora za finansijske odluke za naše klijente, fizička i pravna lica, poslujući sa osećanjem odgovornosti prema klijentima, zaposlenima, stejkholderima i društvenoj zajednici.”

Kao važan činilac u održanju stabilnosti domaćeg finansijskog sistema, Eurobank Direktna a.d. je pouzdan partner i siguran izbor mnogih klijenata. Naša vizija usmerena je ka stvaranju klime poverenja i razumevanja među zaposlenima u našoj Banci uz stalan razvoj i unapređenja odnosa sa klijentima, partnerima i zajednicom u kojoj poslujemo. Verujemo da su to neophodni elementi za nastavak dosadašnjeg dinamičnog rasta.
Eurobank Direktna bazira svoje svakodnevno poslovanje i strategiju razvoja na jakim principima i vrednostima, kao što su:
  • Jednakost - Nudimo jednake mogućnosti i ravnopravan tretman svim našim zaposlenima. Vrednujemo timski rad i kolektivni trud i zalaganje.
  • Inovativnost - Idemo u korak sa promenama u društvu, stremimo inovacijama i posebnu pažnju poklanjamo novim idejama.
  • Društvena odgovornost - Društveno odgovorno poslovanje je sastavni deo naše poslovne strategije. Odgovorni smo prema zajednici u kojoj poslujemo i zalažemo se za njen kontinuirani napredak.
  • Empatija - Imamo razumevanja za potrebe naših klijenata. Trudimo se da im budemo oslonac i da ostvarimo dugoročno stabilne odnose.
  • Poverenje - Gradimo odnos međusobnog poverenja sa klijentima; konstantno radimo na unapređenju kvaliteta naših proizvoda i usluga.
  • Efikasnost - Nastojimo da ostvarimo planirane ciljeve i trudimo se da postignemo najbolje rezultate.
Na osnovu pomenutih ključnih principa i vrednosti, osnažujemo stvaranje timskog duha, saradnje i poverenja medu zaposlenima, dok istovremeno učvršćujemo temelje poslovanja naše Banke na srpskom tržištu, kao i odnose sa klijentima i akcionarima.
Ugradili smo ove vrednosti u naš svakodnevni rad i ponašanje, a one nas karakterišu kao organizaciju.

Povezana dokumenta

Top