Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Tradicionalna podrška Eurobank Direktne za „Noć knjige”

16 Jun 2022.

Eurobank Direktna je i ove godine, 21. put zaredom, generalni sponzor regionalne manifestacije „Noć knjige”

Tradicionalna podrška Eurobank Direktne za „Noć knjige”
Beograd, 16. jun – Eurobank Direktna je i ove godine, 21. put zaredom, generalni sponzor regionalne manifestacije „Noć knjige” koja se održava od 17. do 19. juna 2022. godine u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi.

Banka je tradicionalno posvećena ulaganju u zajednicu u kojoj posluje, a jedan od stubova njenog društveno odgovornog poslovanja je podrška kulturi kroz različite projekte. U prilog tome ide i dugogodišnje pokroviteljstvo manifestacije namenjene ljubiteljima književnosti.

„Eurobank Direktna prepoznaje vrednost koju manifestacija ‘Noć knjige’ ima za našu zajednicu. S obzirom na to da je korporativna društvena odgovornost integralni deo strategije poslovanja naše Banke, zadovoljstvo nam je što i na ovaj način doprinosimo unapređenju kulture i obrazovanja već više od 10 godina”, ističu u Eurobank Direktnoj.

Ove godine, u 33 grada u Srbiji i regionu, na ukupno 59 lokacija posetioce očekuje više od 50.000 naslova, hitova domaće i svetske književnosti, sjajan program i odličan izbor naslova na engleskom jeziku. Kao i do sada, i ovog puta biće aktuelni popusti do čak 40%, ali i lepi pokloni i iznenađenja.

Poručivanjem putem sajtova laguna.rs i delfi.rs knjige su dostupne čitaocima u celom svetu.


Top