Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

UZ EUROBANK DIREKTNU NEMA DILEME GDE ŠTEDETI

11 Septembar 2023.

Poštedećemo vas dileme gde treba da štedite

UZ EUROBANK DIREKTNU NEMA DILEME GDE ŠTEDETI
Beograd, 11. septembar 2023. godine – Vodeći se zahtevima dinamičnog tržišta, Eurobank Direktna i ove jeseni klijentima nudi veoma atraktivne kamatne stope i modele štednje. Na tržištu prepoznata kao pouzdan partner i siguran izbor za štednju građana, Eurobank Direktna kontinuirano unapređuje svoju ponudu različitim inovativnim proizvodima prilagođenim svim klijentima i njihovim finansijskim ciljevima i potrebama.


Nova, pažljivo osmišljena ponuda štednje sada uključuje nominalnu kamatnu stopu čak do 4,50% za štednju u evrima, odnosno efektivnu kamatnu stopu od 3,80% na godišnjem nivou. Period oročenja za štednju u evrima iznosi 25 meseci, što klijentima Eurobank Direktne omogućava da ostvare stabilan rast svojih finansija. Pored ove, nove ponude pripremili smo i atraktivne kamatne stope i za kraće periode oročenja.

„Atraktivnim paketom štednje potvrđujemo da je Eurobank Direktna pouzdan partner i siguran izbor za štednju građana. Naša želja je da i postojećim, ali i novim klijentima ponudimo što povoljnije uslove kako bi ostvarili svoje finansijske planove uz našu podršku. Pružili smo klijentima priliku da oroče svoj novac uz posebne, atraktivne kamatne stope za štednju u evrima, prilagođenu njihovim potrebama”, izjavio je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

Sve detalje o aktuelnoj ponudi, o uslovima za oročenje sredstava, ali i svim ostalim proizvodima ili uslugama Eurobank Direktne, možete dobiti u najbližoj ekspozituri Banke, na sajtu www.eurobank-direktna.rs ili pozivom na broj 0800 1111 44.
Top