Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Obaveštenje - Lažna anketa

15 Oktobar 2023.

Obaveštenje - Lažna anketa


Ovim putem Vam dostavljamo važno obaveštenje da smo identifikovali profil koji na društvenim mrežama koristi ime i logo Eurobank Direktne i koji u objavama zahteva od korisnika da ispune anketu i ostave podatke sa platnih kartica kako bi učestvovali u lažnoj nagradnoj igri, a na taj način budu prevareni.
Ovo nisu zvanični profili Eurobank Direktne i molimo Vas da u cilju zaštite vaših podataka ne postupate prema instrukcijama navedenim u objavama lažnih stranica na društenim mrežama kao što su Instagram, Facebook i ostale.
U slučaju da ste već uneli podatke sa svoje kartice, potrebno je da se obratite Kontakt centru banke što je pre moguće na brojeve telefona: 0800 1111 44 odnosno +381112023353 (za pozive iz inostranstva i sa mobilnog telefona).
Napominjemo, Banka je preduzela sve neophodne mere kako bi sprečila ovakve prevarne aktivnosti, a vas molimo radi vaše bezbednosti da ne delite kodove ili lične podatke koje dobijate od Banke sa drugim licima ili na društvenim mrežama.Vaša Eurobank Direktna
Top