Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

28 Novembar 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma
Beograd, 28. novembar 2023. godine – Eurobank Direktna je i ove godine sponzor Beogradskog ekonomskog foruma, koji se održava 28. i 29. novembra po 23. put u hotelu Metropol Palace. U okviru foruma, najviši zvaničnici Vlade Republike Srbije, predstavnici diplomatije i privrede, kao i finansijskih institucija, zajednički će napraviti godišnji pregled političkog, ekonomskog i poslovnog razvoja Srbije i regiona u trenutnim okolnostima.

Ove godine u fokusu su teme iz oblasti održivog razvoja, izazovi u IT industriji, energetska pitanja, kao i kultura i sport. Tokom trajanja foruma, stručnjaci iz ovih oblasti, kao i ugledni domaći i strani privrednici i investitori imaće priliku da učestvuju u panel diskusijama sa ciljem identifikacije ključnih prioriteta, rešenja i zajedničkog oblikovanja strategija za naredni period.

„Zadovoljstvo nam je što je Eurobank Direktna i ove godine sponzor Beogradskog ekonomskog foruma, prepoznajući ga kao jedan od najvažnijih skupova poslovne zajednice u ovom regionu. Beogradski ekonomski forum tradicionalno predstavlja platformu za dinamičnu razmenu ideja i vizija poslovanja“, izjavila je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

Svojom dugogodišnjom podrškom ovom događaju, Eurobank Direktna aktivno doprinosi razvoju ekonomske zajednice i jačanju veza između različitih sektora društva. Kao jedan od vodećih događaja u regionu Jugoistočne Evrope, Beogradski ekonomski forum, u organizaciji Tsomokos Group International (TGI), okuplja veliki broj visokih zvaničnika, i učesnika iz regiona, kao i važnih predstavnika međunarodne zajednice.
Top