Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktne

4 Decembar 2023.

Beograd, 4. decembar - Regionalna kulturna manifestacija „Noć knjige“

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktne
Beograd, 4. decembar - Regionalna kulturna manifestacija „Noć knjige“ održaće se po 29. put od 8. do 10. decembra 2023. godine u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi pod pokroviteljstvom Eurobank Direktne. Kultura i obrazovanje predstavljaju stubove korporativne društvene odgovornosti Eurobank Direktne, a kroz podršku ovom značajnom događaju, Banka nastavlja da promoviše važnost čitanja.


Ovog decembra, „Noć knjige" održava se u 33 grada u Srbiji i regionu, na ukupno 60 lokacija, gde posetioce očekuje impresivan izbor od preko 50.000 naslova, obuhvatajući hitove domaće i svetske književnosti. Kao i svake godine, posetioci mogu očekivati posebne popuste u knjižarama, kako u prodavnicama, tako i prilikom online poručivanja putem sajta.


Odgovorna prema zajednici u kojoj posluje, Eurobank Direktna tradicionalno prepoznaje značaj manifestacije koja za cilj ima podizanje svesti o važnosti čitanja. Zato i ovog decembra, Banka podržava ’’Noć knjige’’ i nastavlja dugogodišnju promociju kulture i književnosti,“ ističu u Eurobank Direktnoj.


Manifestacija „Noć knjige” još od 2009. godine, kada je prvi put organizovana, predstavlja jedan od najposećenijih događaj za ljubitelje čitanja. Pored mnoštva zanimljivih ponuda, poklona i promocija, savremeni srpski pisci biće gosti knjižara i družiće se sa čitaocima, dok će biblioteke širom Srbije odobravati popuste na članarinu i organizovati posebne programe.


Top