Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

COVID-19

Važne informacije

Kao društveno-odgovorna kompanija, Eurobank Direktna preduzima sve preventivne mere kako bi se umanjila mogućnost daljeg širenja virusa Covid-19. Brinući za svoje zaposlene i klijente, Eurobank Direktna je obezbedila pojačanu higijenu svih svojih poslovnica i maksimalnu primenu preporuka za zaštitu od koronavirusa.

Obaveštavamo Vas da smo preduzeli niz koraka u cilju nesmetanog poslovanja i unapređenja svakodnevnih aktivnosti.Kako bismo smanjili prisustvo na mestima neposrednog kontakta, obaveštavamo Vas da možete koristiti naše alternativne i digitalne kanale za nesmetano obavljanje transakcija bez potrebe za odlaskom u ekspozituru.

Radi bezbednosti svih nas, svoje dnevne transakcije možete obavljati non-stop na lak i bezbedan način putem Eurobank Direktna e-b@nking i m-b@nking aplikacije koje su vam na raspolaganju 24/7. Za podizanje gotovine, na raspolaganju vam je mreža bankomata širom Srbije, čije lokacije možete pronaći ovde.Preporučujemo da se, kad god ste u prilici, odlučite za beskontaktna plaćanja svojom Eurobank Direktna kreditnom ili debitnom karticom kako bi se ograničilo korišćenje gotovine.

Ukoliko je Vaša poseta nekoj od Eurobank Direktna ekspozitura neophodna, ljubazno Vas molimo da ako je u ekspozituri gužva sačekate ispred, a prilikom stajanja u redu, održavate preporučeno rastojanje od najmanje 2 metra u odnosu na ostale prisutne klijente.

Takođe, dostupan je i telefon Kontakt centra 0800 1111 44 za sva dodatna pitanja.

Podsećamo Vas na najvažnije preporuke za očuvanje zdravlja.

Vaša Eurobank Direktna

Top