Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Posao u Eurobank Direktnoj

Dinamičan rast i jedna od vodećih pozicija Eurobank Grupe su rezultat inovativne prirode i kvaliteta njenih proizvoda, vodeće uloge u pogledu alternativnih kanala distribucije i pružanja usluge prilagođene klijentima.

Ove konkurentske prednosti su stečene uz podršku usavršene tehnološke infrastrukture ali najvećim delom kroz superiornost zaposlenih u smislu njihovog znanja i veština.

Od samog osnivanja, Eurobank Grupa je posvećena stalnom unapređivanju svojih ljudskih resursa, primenom napredne selekcije, programa obuke, metoda ocenjivanja i nagrađivanja, potpuno svesna da su upravo zaposleni najveća komparativna prednost Banke.

Grupa je iz tog razloga pridala veliki značaj sledećem:

  • Odgovarajućem pokrivanju slobodnih radnih mesta uz pomoć proverenog sistema selekcije zasnovanog na meritokratiji, u cilju najboljeg izbora i procene potrebnih znanja i veština u svakoj oblasti rada;
  • Pružanju jednakih mogućnosti za učenje i napredovanje u karijeri za sve zaposlene;
  • Negovanju okruženja koje stalno prepoznaje i nagrađuje trud, uvek u skladu sa principima i vrednostima koje su zastupljene u Organizaciji;

Eurobank Direktna je proširila spektar svojih delatnosti putem snažnog organskog rasta,spajanja i akvizicija i danas je jedna od ključnih učesnikau rastućem sektoru bankarskog poslovanja.

Po pravilu, kompanije članice Grupe su među vodećima na tržištima gde posluju, nudeći konkurentske prednosti kada je u pitanju pružanje usluga klijentima. U pogledu upravljanja ljudskim resursima, to donosi sa sobom razvoj veština i kompetencija zaposlenih i obezbeđuje ostvarivanje uspešnih karijera u oblasti finansijskih usluga u zemljama jugoistočne Evrope gde je Grupa učvrstila svoje prisustvo.

Ukoliko smatrate da možete da budete deo tima poput ovog, pošaljite nam Vašu biografiju na adresu: jobs@eurobank-direktna.rs

Trenutno otvorene pozicije:

Top