Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

EUROBANK DIREKTNA SREBRNI SPONZOR JUBILARNOG 30. KOPAONIK BIZNIS FORUMA

6 Mart 2023.

EUROBANK DIREKTNA SREBRNI SPONZOR JUBILARNOG 30. KOPAONIK BIZNIS FORUMA

EUROBANK DIREKTNA SREBRNI SPONZOR JUBILARNOG  30. KOPAONIK BIZNIS FORUMA

Beograd, 6. mart 2023 - Eurobank Direktna je i ove godine srebrni sponzor Kopaonik biznis foruma. Centralna tema ovog susreta koji se održava od 5. do 8. marta je „Otpornost ekonomije u neizvesnim vremenima - Veliki izazovi za Srbiju iZapadni Balkan". Eurobank Direktna tradicionalno podržava ovaj značajan događaj, kao mesto susreta na kome učesnici iz različitih uglova sagledavaju globalna dešavanja i njihov uticaj na ekonomska kretanja, kao i položaj bankarskog sektora kod nas i u regionu.


U okviru panel diskusija i plenarnih obraćanja, na ovogodišnjem Forumu učestvovaće najviši državni zvaničnici, članovi diplomatskog kora, predstavnici međunarodnih finansijskih institucija, kao i domaćih i stranih privrednika i investitora. Ovogodišnje, jubilarno 30. izdanje Foruma, obuhvata 34 panel diskusije o aktuelnim pitanjima iz oblasti digitalizacije, investicija, održivog razvoja, kao i cirkularne ekonomije, sa ukupno 200 panelista, kao i 3 plenarne sesije.

Kopaonik biznis forum predstavlja značajnu interaktivnu platformu za razmenu mišljenja i stavova o najaktuelnijim ekonomskim i socijalnim pitanjima u Srbiji i regionu, koja se dešava jednom godišnje i okuplja više od 1500 učesnika.

Saopštenje za javnost
Top