Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Wiener Stadtische osiguranje

Putno osiguranje

Uskoro krećete na put. Spremili ste dokumenta i sve potrebne stvari, tu je i dobro raspoloženje. Ipak, nemojte zaboraviti na Putno osiguranje, ono će Vam omogućiti miran boravak u inostranstvu.


Zašto Vam je potrebno PUTNO osiguranje za vreme puta i boravka u inostranstvu?

  • Da biste Vama i Vašim najbližima u neželjenim situacijama omogućili profesionalnu podršku dok ste na putovanju i privremenom boravku u inostranstvu
  • U slučaju iznenadnih bolesti ill nesrećnog slučaja brigu o Vama preuzimaju profesionalci koji sprovode i nadziru Vaše lečenje ili organizuju povratak u zemlju prebivališta.
  • Troškovi medicinske asistencije u inostranstvu su izuzetno visoki. Kupovinom polise putnog osiguranja obezbeđujete da u slučaju bolesti ili nesrećnog slučaja nastale troškove umesto Vas plati osiguravajuća kompanija.
  • Polisa putnog osiguranja omogućuje Vam da se za vreme svog putovanja u potpunosti opustite jer ste prethodno obezbedili pouzdanu zaštitu.

Šta raditi ako se neželjena situacija desi?

U slučaju nastanka nesrećnog slučaja ili iznenadne bolesti potrebno je da bez odlaganja obavestite Centar za pomoć pozivom na broj +381 11 222 1 600. Operateri su Vam dostupni 24 sata dnevno, 365 dana u godini i to na Vašem jeziku.
Ukoliko niste u mogućnosti da nazovete Centar pre pregleda ili odlaska u bolnicu, lekaru ili paramedicnskom osoblju ćete pokazati identifikacionu karticu putnog osiguranja kako bi oni prijavili osigurani slučaj Centru za pomoć.
Top